Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Παπαδοπούλου

Στο προηγούμενο άρθρο σας είχα αναφέρει ότι η εταιρία Παπαδοπούλου μου έστειλε μερικά προιόντα της. Τα δοκιμάσαμε και μας άρεσαν πάρα πολύ. Είναι τόσο γευστικά και χορταστικά που σου έρχεται να φας όλη τη σακούλα. Αυτά είναι λοιπόν τα προιόντα που μου έστειλε...

Μα πείτε μου δεν σας έρχετε να τα φάτε όλα; 
Μα σας λέω... είναι σούπερ λαχταριστά!


  •  Πολυδημητριακά


Το πρωινό σε ένα μπισκότο!

Τα Πολυδημητριακά μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με δημητριακά ολικής αλέσεως μπορούν να αποτελέσουν μέρος ενός ισορροπημένου πρωινού το οποίο θα σας γεμίσει ενέργεια. Τέσσερα δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, βρώμη και κριθάρι, ενώθηκαν με πλούσια φρούτα, απολαυστική σοκολάτα και μυρωδάτο κακάο, θρεπτικό γάλα και απαραίτητο ασβέστιο, για να δημιουργήσουν ένα μπισκότο που κλείνει μέσα του όλη τη θρεπτική αξία των δημητριακών, φυτικές ίνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, για να απολαμβάνετε στο πρωινό σας τα οφέλη της ΠΟΛΥ…ισορροπημένης και ΠΟΛΥ…γευστικής διατροφής.

Σε τέσσερις απολαυστικές γεύσεις: με Σοκολάτα, με Γάλα, με Μuesli, με Κακάο Χωρίς Ζάχαρη.

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και ξεκινήστε τη μέρα σας χωρίς να στερείστε την απόλαυση!

  •  Χωριανό


Με σεβασμό στην παραδοσιακή τέχνη της αρτοποιίας, δημιουργήσαμε για εσάς το «Χωριανό» ένα χωριάτικο ψωμί σε φέτες με αγνά, εκλεκτά υλικά, μοναδική πλούσια γεύση και υφή όπως αυτή του φρεσκοψημένου παραδοσιακού ψωμιού. Χάρις στον καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο παρασκευής και συσκευασίας του, στο φυσικό προζύμι που χρησιμοποιείται αλλά και σε κάποια ακόμη φυσικά συστατικά του όπως το αλεύρι φάβας και το ξύδι, διατηρείται αφράτο και μαλακό εκτός ψυγείου . Τα άλευρα δημητριακών και η μαγιά αναμειγνύονται και ζυμώνονται για να δημιουργήσουν μία εκλεκτή φρατζόλα, που φουρνίζεται και συσκευάζεται με φροντίδα για να έρθει στο τραπέζι σας και να συμπληρώσει γευστικά την καθημερινή σας διατροφή. Ένα ψωμί με δημητριακά ολικής άλεσης, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. Απολαύστε το σε κρύο sandwich ή τοστ, φρυγανισμένο, δημιουργώντας μπρουσκέτες ή απλά συνοδεύστε το καθημερινό σας γεύμα. Διατίθεται σε 3 παραδοσιακές γεύσεις: Χωριανό Σταρένιο με 6 Δημητριακά, Χωριανό Ολικής άλεσης με σίκαλη και Χωριανό Πολύσπορο.



  •  Caprice


Τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση που λιώνει στο στόμα και απογειώνει τις αισθήσεις.  Μία μοναδική συνταγή  που σε ξεσηκώνει και σε κάνει να μην μπορείς να φας μόνο ένα… Ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου, σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές.

Σε δύο απολαυστικές γεύσεις: Caprice με κρέμα πραλίνας και Caprice με κρέμα μαύρης σοκολάτας.

Ένα όνομα με μεγάλη ιστορία, μια συνταγή που αγαπήθηκε όσο καμιά άλλη, μια γλυκιά λατρεία!









  • Digestive


Τα ξεχωριστά μπισκότα που χρόνια τώρα αγαπάτε για την πλούσια και απολαυστική τους γεύση και θρεπτική αξία.

Παρασκευάζονται με αλεύρι ολικής άλεσης και είναι ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Απολαύστε τις έξι μοναδικές γεύσεις: Kλασσικά, με 35% Λιγότερα Λιπαρά, Χωρίς Ζάχαρη, Σύκο, με Σοκολάτα Γάλακτος και με Μαύρη Σοκολάτα.


Υπέροχα προιόντα αξιόπιστη εταιρεία. Προτιμήστε τα! 
Ευχαριστώ πολύ Παπαδοπούλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου