Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Προιόντα MAGGI

 Ευχαριστώ θερμά τη Maggi για τα υπέροχα προιόντα που μου έστειλα. Ήταν πολλά οπότε τα μοίρασα σε φίλους και γνωστούς. Οι εντυπώσεις τους ήταν πάρα πολύ καλές. Έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι καθώς μαγεύτηκαν από τις υπέροχες γεύσεις της Maggi.


Για εσάς που το φαγητό δεν είναι απλώς ένα γεύμα, αλλά ένας τρόπος να προσφέρετε αξέχαστες στιγμές γύρω από το τραπέζι σε όλους αυτούς που αγαπάτε, η Maggi αποτελεί τον ιδανικό σας σύντροφο. 

Μέσα από διαρκείς ιδέες και λύσεις, η οικογένεια της Maggi σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε γευστικά και ισορροπημένα γεύματα, κάθε μέρα.


Ζωμοί & Καρυκεύματα: Προσθέστε γεύση σε όλα σας τα πιάτα! Με τους ζωμούς και τα καρυκεύματα της Maggi ενισχύεται η φυσική γεύση όλων των συστατικών του φαγητού σας, ενώ χρησιμοποιούνται και σαν το τελικό συστατικό που ολοκληρώνει το πιάτο και επομένως δεν χρειάζεται να προσθέσετε αλάτι ή αν θέλετε, προσθέστε μικρή ποσότητα.
Δοκιμάστε τους νέους ζωμούς σε μορφή τζελ, Μaggi Ζωμός “σαν της μαμάς” σε τρεις υπέροχες γεύσεις: κοτόπουλο, βοδινό και λαχανικά. Οι νέοι ζωμοί MAGGI περιέχουν λιγότερο αλάτι* και λιώνουν εύκολα στην καρδιά του φαγητού δίνοντας αυθεντική γεύση και άρωμα σε κάθε πιάτο!
*Σε σχέση με τους κλασικούς κύβους MAGGI
Φτιαγμένος από εκλεκτές πατάτες και σε 3 απολαυστικές γεύσεις, απλός, με τυρί και με γάλα, ο πουρές Maggi συνοδεύει άψογα το κυρίως πιάτο σας. Μπορείτε επίσης να τον απολαύσετε αυτόνομο σαν ένα ελαφρύ γεύμα. 
Γνωρίζετε όμως ότι δεν είναι μόνο πουρές πατάτας; Είναι βάση για μαγειρικές δημιουργίες! Χρησιμοποιήστε τον για να πανάρετε φιλέτο ψαριού ή και καλαμάρι ή για να δημιουργήσετε τραγανιστές κοτομπουκιές. 
Και δεν είναι μόνο αυτές οι χρήσεις του. Γίνεται ιδανική γέμιση με φέτα για πιπεριές, βάση για ζύμη και πίτες και πολλά άλλα. Φτάνει μόνο να είστε δημιουργικοί – μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας
Απολαύστε το νέο Πουρεδάκι της Maggi σε δύο εξαιρετικές γεύσεις. Πουρεδάκι με εκλεκτά λαχανικά και Πουρεδάκι με κρέμα γάλακτος & τραγανά κρουτόν. Απλά προσθέστε βραστό νερό, ανακατέψτε και σε μερικά λεπτά είναι έτοιμο!
Με τις σούπες Maggi μπορείτε να έχετε ένα γευστικό και ελαφρύ γεύμα σε μόλις 5 λεπτά. Επιπλέον, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σαν βάση και να προσθέσετε τα υλικά της επιλογής σας για ακόμα καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα. 
Δοκιμάστε επίσης τις απολαυστικές στιγμιαίες σούπες Maggi Soup & Go. Μία κούπα Maggi Soup & Go, με λιγότερες από 75 θερμίδες ανά μερίδα, αποτελεί ένα ιδανικό σνακ για αυτούς που επιθυμούν νόστιμη και υγιεινή διατροφή.
Θέλετε να εκπλήξετε τους αγαπημένους σας με νέες ιδέες στο καθημερινό μαγείρεμα; Επιλέξτε τις Αγαπημένες Συνταγές της Maggi που σας δίνουν όχι μόνο ιδέες και έμπνευση αλλά σας εγγυώνται και ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στο πίσω μέρος κάθε συσκευασίας. 
Έχουμε επιλέξει και μετρήσει για εσάς όλα τα μυρωδικά και καρυκεύματα που θα χρειαστείτε στην κάθε συνταγή με τη βοήθεια επαγγελματιών σεφ, ενώ το αποτέλεσμα το εγγυώνται οι ίδιες οι καταναλώτριες. Δοκιμάστε τις 10 νέες υπέροχες γεύσεις!
Τα νέα στιγμιαία noodles από τη MAGGI® είναι πολύ χορταστικά και ετοιμάζονται σε 3 μόλις λεπτά! Το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες… Θα τα βρείτε σε τρεις υπέροχες γεύσεις – κοτόπουλο, βοδινό και μανιτάρι σε καταπληκτική τιμή.


Δοκιμάστε τα είναι υπέροχα και ειμαι σιγουρη οτι θα τα ευχαριστηθειτε!!
<3 <3 <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου