Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

REVIEW: Flash Tattoos - Star Tattoos

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε? Είμαι κατενθουσιασμένη. Πριν λίγες μέρες παρέλαβα τα πολυσυζητημένα "τατουαζ" που είναι στη μόδα και είχα παραγγείλει από τα Star Tattoos και κάθομαι και τα κοιτάω δίχως να ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Είχα παραγγείλει δύο καρτέλες τις οποίες επέλεξα από τη σελίδα τους. Η παραγγελία μου ήρθε πολύ γρήγορα, η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και όλα τέλεια! Ήρθε μέσα σε έναν πολύ ωραίο μαύρο φάκελο και μόλις τα παρέλαβα έκανα και το πρώτο μου τατού! Βραχιόλι στο μπράτσο! Πολύ εντυπωσιακό! Η εφαρμογή του; Πολύ εύκολη! Απλώς το τοποθετείτε όπως κάναμε παλιότερα με τα τατουάζ από τα πατατάκια (LOL αλλά μόνο έτσι θα σας δώσω να καταλάβετε τον τρόπο εφαρμογής τους) Βάζετε τα τατουάζ από την μεριά του δέρματος και το ταμπονάρετε με ένα σφουγγαράκι νερό για περίπου ένα λεπτό (εγώ τόσο το έκανα) αυτό καθώς θα βρέχεται θα αρχίσει να γλιστράει και να ξεπροβάλλει το τατουάζ σας από κάτω. Βγάλτε το απαλά και μην το πειράζει για λίγα λεπτά μέχρι να στεγνώσει εντελώς. Κρατάει 1-2 εβδομάδες και βγαίνει με λαδάκι πολύ εύκολα. Δε χρειάζεται τρίψιμο κλπ ώστε να ερεθίσετε το δέρμα σας. Απαλές κινήσεις και έχει βγει σε χρόνο ντε τε! Εύκολο, γρήγορο και διαρκές. Επιπλέον κάνετε κανονικά το μπάνιο σας δίχως να επηρεάζει το αφρόλουτρο το σημείο του τατουάζ.
Ένα από TIP γιατί εγώ την πάτησα! emoticon tongue : Όταν βάλετε το τατουάζ πάνω στο δέρμα σας μην σφίγγετε/κρατάτε δυνατά το χαρτάκι γιατί όταν θα το βγάλετε το χαρτάκι για να δείτε το τατουάζ σας από κάτω, αυτό θα είναι "τσιτωμένο" με αποτέλεσμα μετά όταν στεγνώσει να αρχίζει να δημιουργεί σχισιματάκια. Εντάξει όχι ιδιαίτερα έντονα αλλά αν το παρατηρήσει κανείς από κοντά το καταλαβαίνει.
Βρείτε τα Star Tattoos εδώ: http://startattoos.gr/ και εδώ:https://www.facebook.com/starmetaltattoos?fref=ts
Εσείς έχετε δοκιμάσει τα "τατουαζ" του καλοκαιριού; Αν ναι, σας άρεσαν; Ποια σχέδια δοκιμάσατε; Πόσο σας κράτησε; Περιμένω τα σχόλιά σας. Φιλιά πολλά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου